Tandblekning

Fruängen Dental erbjuder klinikblekning och hemblekning. Båda metoderna är väl beprövade, säkra och ger dig ett vitt leende. Blekning på kliniken tar ungefär en timme. Om man ska bleka sina tänder hemma gör vi en avgjutning av tänderna och tillverkar individuella plastskenor som man sedan själv fyller med blekmedel och använder en till några timmar per dag eller natt.

Resultatet av blekningen beror på utgångsläget och behandlingen kan behöva upprepas för att ge bästa resultat. En blekning som utförs på rätt sätt med säkra produkter brukar hålla i några år.

Vi erbjuder klinikblekning av dina tänder från 1500 kr och hemmablekning från 2500 kr.

Vi bleker inte tänder på patienter under 18 år, är gravida eller ammande.

Boka tid

Delbetala din tandvård i egen takt!

Du kan delbetala din behandling hos oss räntefritt upp till 50 månader – för 300 kronor per månad!

En smart och smidig lösning för dig som vill betala senare eller dela upp din betalning.

Våra priser

Hög kvalité & rimliga priser

Hos oss på Fruängen Dental vet vi att tandvård är mer än bara laga tänder. Det handlar om att skapa en god relation med varje patient på ett personligt plan och hjälpa dig att upprätthålla en god munhälsa och ge dig det leende du önskar.

Vi har direktkontakt med våra leverantörer och jobbar utan mellanhänder – därför kan vi erbjuda hög kvalité på behandlingar med Sveriges bästa priser. 

Läs mer

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Du är välkommen att kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så svarar vi så fort vi kan. För akuta ärenden, ring oss på 08-88 89 20!

Öppettider

Måndag – Fredag 08.00 – 20.00
Lördag 10.00 – 16.00
Söndag Enligt överenskommelse