Behandlingar

Allmäntandvård

Hos oss jobbar två allmäntandläkare som är nischade inom estetisk tandvård. 

Akuttandvård

Vi har korta väntetider och generösa öppettider. Vi erbjuder dig oftast en tid inom 24 timmar.

Implantat

Vi jobbar med flera olika implantatsystem och vi jobbar endast med marknadens bästa & tryggaste implantatsystemen.

Estetisk tandvård

När det kommer till estetisk tandvård kan vi hjälpa dig med:​ Air Flow, Amalgamsanering, Skalfasader i porslin, Kronor och broar samt tandblekning.

Tandreglering

Hos oss kan du justera dina tänder med en tandställning som knappt är synbar. Vi erbjuder Sveriges bästa pris på invisalign från 22 000 kronor.

Tandblekning

Innan du bestämmer dig för att bleka dina tänder är det bäst att rådfråga din tandläkare först. Då får du säker expertis och bleker tänderna tryggt och säkert.

Hög kvalité & rimliga priser

Hos oss på Fruängen Dental vet vi att tandvård är mer än bara laga tänder. Det handlar om att skapa en god relation med varje patient på ett personligt plan och hjälpa dig att upprätthålla en god munhälsa och ge dig det leende du önskar.

Vi har direktkontakt med våra leverantörer och jobbar utan mellanhänder – därför kan vi erbjuda hög kvalité på behandlingar med Sveriges bästa priser. 

Läs mer

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Du är välkommen att kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så svarar vi så fort vi kan. För akuta ärenden, ring oss på 08-88 89 20!

Öppettider

Måndag – Fredag 08.00 – 20.00
Lördag 10.00 – 16.00
Söndag Enligt överenskommelse